Topcoat Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
  • Polyester topcoathars wit RAL9016. Topcoat wordt aangebracht als laatste laag op de ruwe zijde van een glasvezellaminaat. In tegenstelling tot gelcoat droogt topcoat bij uitharding aan de lucht kleefvrij op. Topcoat dient als beschermlaag van het glasvezellaminaat en zorgt voor een gladder en meestal gekleurd uiterlijk.

  • Sea-Line Gelcoat Filler RAL 9010 is een 2-componenten gelcoat filler op basis van polyesterhars die zorgt voor goed mechanische eigenschappen van het product en een hoge weerstand tegen weersomstandigheden en UV.Het product vormt een stug, schoon en glanzend oppervlak.Sneldrogend en beschikbaar voor schuren na 4 uur.Kleeft niet na uitharden.

  • Sea-Line Gelcoat Filler RAL 9001 is een 2-componenten gelcoat filler op basis van polyesterhars die zorgt voor goed mechanische eigenschappen van het product en een hoge weerstand tegen weersomstandigheden en UV.Het product vormt een stug, schoon en glanzend oppervlak. Sneldrogend en beschikbaar voor schuren na 4 uur.Kleeft niet na uitharden.

Toont 1 - 3 van de 3 items